Kvalitet – Nærhed – Design

Vores Værdier

Kvalitet – Nærhed – Design

Vores Værdier

Ekstraordinære produkter fremstillet med lidenskab og omtanke. Omtanke for omverden og omtanke for din søvn. Og visheden om at kunne vågne frisk og med god samvittighed.

Nøglen ligger i følelsen. I duften af ægte nordisk træ og den der oplevelse af passioneret håndværk og stærke, nordiske materialer. Det stilrene design og en bæredygtig fremgang, hvor man ikke er bange for at lægge hjertet i arbejdet.

Vi designer vores senge med det mål, at du skal kunne lægge til dig til at sove, lukke øjnene og mærke forskellen. Vi ønsker, at du kan duften træet i Norlands solide rammer under dig, at du kan mærke teksturen i madrassen på samme måde, som du mærker vandet, der løber ned langs de nordiske fjorde, at du kan mærke søvnen komme som brisen gennem skoven, mens du blidt lader dig blive ført hen til drømmenes verden.

Det kan godt være, det er høje forhåbninger at sætte til os selv og vores håndværk, men vi sigter højt, fordi vi kan ikke lide at nøjes med andet end det bedste. Vi er passionerede omkring vores håndværk, og vi stopper ikke, før det er perfekt. Og når det mål er nået, så er der et nyt at stile efter.

Dansk design med nordiske rødder

Hvis du spørger os, så er første skridt i søgen efter en nattesøvn ud over det sædvanlige, en kvalitetsseng bygget på baggrund af ægte håndværk, stærke materialer og omtanke for de forskellige måder, vi hver især foretrækker at sove på. Det er i vores sammensmeltning af bæredygtige, nordiske materialer og en sans for detaljen, at vi mener, vi kan tilbyde dig nogle af de bedste senge på markedet.

En ekstraordinær nattesøvn

Der er mange ting at sige om en god nats søvn, men måske en af de mest forunderlige er det faktum, at den sjældent er ens for to mennesker. Det er lige præcis det, der driver os til at videreudvikle vores senge og produkter. Vi finder inspiration i den nordiske natur og fokuserer på bæredygtige materialer, der holder, ikke fordi alle fortjener en god nattesøvn. Nej, vi mener, alle fortjener en vidunderlig nattesøvn, og det er det, vi arbejder for.

Der er få ting i verden, alle mennesker kan være enige om, men den der følelse af at vågne og stå op fra en ekstraordinært god nattesøvn, er noget, ingen takker nej til, hvis de får muligheden. Det hjælper ikke bare på ens energiniveau; det løfter hele humøret og kan hjælpe dig til at komme nemmere gennem selv de mest travle dage.

Så, hvorfor ikke håbe på sådan en søvn hver nat?

Muligheder ud over det sædvanlige

Du mærker det på både krop og sjæl, når en seng er fremstillet med omsorg. Måske du aldrig før har prøvet en højkvalitetsseng før, eller også har du prøvet flere men aldrig fundet den rigtige til dig og dine behov. Eller også er du meget glad for din nuværende seng, men den er ved at være lidt gammel og slidt, måske den buler i midten, og allerhelst vil du gerne bare have en ny, der minder om din gamle.

Derfor tilbyder vi ikke bare senge i høj kvalitet og med langtidsgaranti (op til 25 år), men også flere forskellige features og/eller tilvalgsmuligheder i forhold til fasthed af madrassen, antallet og placeringen af komfortzoner, elevationsmotorer og andet. Fordi ingen sover ens, og hvis du skal have en nattesøvn ud over det sødvanlige, så kræver det også muligheder ud over det sædvanlige.

Naturlige og bæredygtige materialer

Med fokus på naturlige materialer og pålidelig nordisk kvalitet, kan vi sikre, at holdbarheden på vores senge er i top samtidig med, at vi overholder standarder såsom OEKO-TEX 100, der er verdens førende sundheds- og miljømærkning for tekstiler og lignende materialer.

Det betyder derudover, at der er en høj bæredygtighed i vores produktion.

Materialer som for eksempel vores luksus wonderpur betræk består af organisk, vævet bambus, hvilket ikke bare gør det bæredygtigt men også vaskbart. Og det hjælper ydermere til at regulere varmen i din seng bedre end andre mere gængse materialer.

Det er det, vi mener, når vi snakker om passioneret håndværk med omhu. Fordi med i en ekstraordinær nattesøvn kommer også visheden om, at du kan lægge dig til at sove med god samvittighed.

Komfort med omtanke

Stilrent design, inspirerende produkter og nordisk kvalitet er dog ikke nok på egen hånd. Den vigtigste ingrediens i en ekstraordinær nattesøvn er nemlig dig. Det er vigtigt, du ved, hvordan du sover bedst og sundest og hvilke behov, du har, i forhold til madrassens fasthed, hvilken topmadras du ønsker og mange andre faktorer.

Derfor er vi altid klar til at hjælpe. Men mere end det, så sætter vi en ære i at have den slags spørgsmål med allerede i vores designproces. Og det er især her, at vi finder vores inspiration i den nordiske natur og omgivelserne omkring os. At designe den perfekte seng er på mange måder lig med at jagte regnbuen. Man kan altid komme et skridt nærmere.

Men det er her, det hjælper at huske tilbage på, hvordan oldtidsmennesket sov — under den åbne himmel. Og selvom vi vil vove at påstå, vores senge og vidunderlige madrasser til enhver tid slår at ligge på et underlag at sten og fugtig mos, så er den der følelse af en himmel fuld af stjerner over ens hoved stadig en unægteligt speciel følelse.

En Norland nat — hver nat

Det er den følelse, vi hos Norland higer efter at genskabe med vores senge. Det er derfor, vi sætter vores lid til solidt nordisk design og kvalitetsmaterialer. Det er derfor, vi prioriterer bæredygtighed og naturligt håndværk. Det er derfor, vi stræber efter altid at være et skridt foran, så vi er klar til at gribe regnbuen og den gode idé, når den er indenfor rækkevidde. Det er derfor, vi er de bedste til det, vi gør.

Fordi vi sover godt, men vi sover aldrig i timen. Og når vi drømmer, så drømmer vi om at få dig til at sove endnu bedre. Fordi alle fortjener ikke bare en god nats søvn. Alle fortjener en ekstraordinær nats søvn — hver nat.